Valutaer 

 

Kreativt koncept Sera med blomster-enhjørning CVOmS2ff

  • Model: CVOmS2ff
  • 626 Antal på lager

DKK254  DKK181
Spar: 29% off

Qty:
Product Description:

Sera med blomster-enhjørning

Sera er meget stolt af sin smukke, skønne enhjørning. Den er ikke spor sky, men derimod tillidsfuld, og den kender mange fortryllende nye steder. Har du lyst til at gå på opdagelse sammen med de to?

Da Sera en skønne dag under sin søgen efter lægeurter kom til en lysning i skoven, stod der en enhjørning, der ikke var særlig sky eller løb bort, ligesom de fleste andre enhjørninger som regel gør. Nej, denne her blev stående ganske stille og Sera fik lov til at klappe og fodre den. Den gav alfepigen endda lov til at sætte sig blidt op på dens ryg og Sera fik lov til at ride hjem på den. Sera var utroligt stolt og glad, da hun red gennem gaderne hjemme i Soleyas. Siden dengang er de to uadskillelige. Sera plejer sin enhjørning med kærlig hånd og pynter og fodrer den. Til gengæld viser enhjørningen alfepigen nogle hemmelige steder, som hun aldrig har set før. Har du lyst til at opdage de nye steder med de to?

Sjove fakta
Enhjørningen har en blød blomstersadel, der på magisk vis holder fast om Sera, når de to tager ud på en ridetur.

Indeholder; 1 x Alf Sera, 1 x enhjørning, 1 x blomst

Kreativt koncept Sera med blomster-enhjørning CVOmS2ff


Relaterede produkter


 
Copyright © 2019 www.pehesindh.org.All Rights Reserved.RSS produkt Feed :: Kreativt koncept Sera med blomster-enhjørning CVOmS2ff